Când menirea ta e să descoperi menirea celorlalți. AntrepreMAME, Ep. 9.

Când menirea ta e să descoperi menirea celorlalți. AntrepreMAME, Ep. 9.

Am să încep cu o mărturisire foarte intimă. De ani de zile m-a frământat ideea că nu simt care îmi e menirea, că aș vrea să apară cineva sau ceva – în mintea mea, să îmi spună clar, să nu mă mai lase să bâjbâi în negură… Să îmi cunosc rostul și să-l împlinesc, să nu ard degeaba această viață. Am avut, adesea, scântei de înflorire, dar care au durat prea puțin. De la reușită la reușită, nu mi-am dat voie să mă bucur pentru că nimeni nu mi-a validat pasul, pentru că nu am știut dacă ceea ce părea a fi un succes, este și parte din menirea mea. Am scris o carte cu sufletul și am plâns. Nu pentru că mi-am văzut visul împlinit, ci pentru că nu am știut să mă bucur, când am ținut-o în mână. Mi-am spus că e nesemnificativă. Tăcerea așternută după publicarea cărții m-a făcut să iau exemplarele și să le ascund în camera tehnică. M-am strivit toată viața sub greutatea propriilor mele critici. Nimeni nu m-a pus la colț mai des decât am făcut-o eu. Abia după ce s-a născut băiețelul meu am început să fiu mai puțin critică la adresa mea. Nu pentru că mi-am impus, ci pentru că a venit firesc o înțelegere a faptului că un copil mereu pedepsit, cum făceam cu mine, nu poate crește un alt copil demn și sigur pe el.

Neașteptat, am primit apoi primele feed-back-uri – de la oameni care mi-au citit cartea și mi-au spus că este terapeutică, mi-au scris că i-a ajutat să plângă, să înțeleagă, să nu mai judece. Și-am înflorit.

Am reînceput să scriu pe blog și m-am lăsat, din nou, strivită, de traficul mic. Apoi au venit feed-back-uri de la 2, 4…10, peste 20, apoi peste câteva sute de oameni, care au citit și care rezonează, trăiesc și simt ceea ce scriu eu. Și-am înflorit.

Apoi am pornit cu încredere ceva mai mare: pagina – Mami pe Mătură, iar cei veniți acolo, care râd cu mine, au devenit ca apa curată, de munte. Și-am înflorit.

Apoi am creat grupul Antrepremame Bazar, care crește în ritmul lui. Cei de aici sunt în reală legătură cu  mine, răspund, creează, visează, (se) caută… și-am înflorit.

Apoi…apoi am citit analiza numerologică a numelui meu, creată de Andra, și-am plâns continuu. Pentru că omul ăsta mi-a crăpat stâncile acelea pline de critică, pe care le-am pus peste mine atâția ani, sub care m-am considerat insuficientă. Omul ăsta frumos a venit, fără să mă cunoască, și mi-a spus că menirea mea este formată din toate acele lucruri care m-au înflorit, de fiecare dată. Cumva, viața mi-a șoptit mereu care îmi e menirea, înflorindu-mă în suflet, de fiecare dată când o bifam. Nu mi-am dat voie să râmân așa, pentru că mereu mi-am spus că trebuie să fac ceva și mai mult, și mai bine, și mai mare.

Am citit analiza mea numerologică și-am înțeles de ce nu mi-am dat voie să înfloresc, dar cel mai important dintre toate, am realizat că sunt fericită când devin puntea de legătură dintre oameni. Și mă opresc aici, încă las analiza Andrei să intre în mine și să se proceseze. Îmi trag sufletul, îmi șterg nasul și să vă vorbesc, acum, despre Andra. Episodul 9 este despre ea!

Îmi doresc mult să aduc, în proiectul Antrepremame, un univers variat de persoane și personalități, de idei și concepte de business sau doar de hobby-uri, menținute cu determinare și pasiune. Îmi doresc să aduc în atenția voastră multe modele de business, pentru inspirație și pentru acea putere a exemplului. Veți găsi povești tot mai variate și mai interesante, însă ceea ce urmează să citiți, o să vă țină cu sufletul la gură. Sunt convinsă! Pentru că eu însămi am experimentat acest lucru și pentru că Andra, figura centrală a acestui episod, este un univers în sine: un exemplu că menirea, odată aflată, poate începe a fi urmată oricând.

Azi vă scriu despre un business aparte și apoi voi renunța la acest cuvânt, care mi se pare nepotrivit pentru contextul episodului 9. Voi scrie despre misticism și terapii alternative, despre căutare de sine și despre regăsire. Despre MENIRE.

Voi scrie despre Andra. Andra Dudea – numerolog acreditat, terapeut theta Healing, mamă, soție, fost antreprenor în domeniul alimentație raw-vegană, fost manager de bistro raw vegan. “Fost” – pentru că în momentul în care îți descoperi menirea, nu e altă cale decât aceea de a merge spre împlinirea ei.

Andra și-a descoperit menirea – acea “cale nouă, total nevisată, negândită, neplanificată”, cum spune ea. Iar menirea ei este să-i ajute pe alții să își descopere propria menire.

I-am trimis Andrei câteva întrebări inițiale, în ideea de a creiona primul draft al articolului. În timp ce le citeam, am simțit nenumărate emoții, pe care nu le-aș fi bănuit și, în același timp, conștiantizam stările prin care trec: bătăi accelerate ale inimii, dorința de a citit tot, mai departe, până la final, dar în același timp, dorința de a nu se termina materialul. Pielea de găină, senzația de aha!… Curiozitate, convingere, certitudine, dorință de a ști – toate aceste emoții m-au traversat pe măsură ce intram în universul Andrei. Apoi o teamă reală că articolul acesta nu se va ridica la nivelul la care îl doream.

Am tras adânc aer în piept și mi-am zis că voi lăsa degetele să scrie, orice vor dori ele. Articolul acesta este despre un business cu un registru de contabilitate aparte: acela al vieților schimbate în bine. Acela al oamenilor care au venit, cu încredere, să își afle menirea. Atenție! Menirea, nu destinul!

Câți orbecăim prin viață, nefiind conștienți că, la un moment dat al existenței noastre, am ales să venim în această formă, în acest timp, în această familie, sub acest nume, pentru a îndeplini un rol aparte, pe care l-am lăsat uitat printre acele foi de ceapă în care ne-a îmbrăcat sociateta: griji, responsabilități, facturi, program, concepții, neajunsuri, frustrări?

Eu observ un lucru aparte la femeile despre care scriu în AntrepreMAme și asta mi-a dat încredere, în timp, să le contactez fără să mă mai tem de refuzul de a fi parte din proiect: toate femeile despre care am scris, până acum, au înclinații către spiritualitate.

Andra, însă…este un univers aparte. Veți vedea!

O cunosc pe Andra de mulți ani. Cam 7 sau 8, când am început să colaborăm împreună într-un proiect. Nu ne-am întâlnit niciodata față în față. Ea era un food blogger care îmi placea foarte mult și care organiza inclusiv ateliere de gătit, așa că îi urmăream postările. Din timpul pandemiei, postările eu au luat o altfel de direcție și, cu atât mai mult, am urmărit-o. Andra vorbea despre spiritualitate, despre misticism, terapii alternative și științe abstracte, despre numerologie, în special. Cu alte cuvinte, despre ceea ce pe mine m-a fascinat mereu, dar nu m-am lăsat dusă în direcția aceea, în ciuda disconfortului pe care îl trăiam, când resortul interior mă trăgea înapoi, în mentalism.

În momentul în care Andra a devenit numerolog acreditat, am contactat-o și i-am propus să scriem un articol în AntrepreMAME, despre această împletire dintre pasiune și afacere (un termen atât de brutal, în contextul acesta), dintre concret și spiritual, dintre carieră și menire.

UN BUSINESS NĂSCUT DIN MENIREA TA, NU ARE ÎNCEPUT

Aceasta este gândul și concluzia la care am ajuns, după ce am vorbit cu Andra. Pe scurt, ea a trecut de la un business bazat pe hrană sănătoasă pentru corp, la unul bazat pe hrană sănătoasă pentru întreaga treime a ființei: suflet, minte, trup.   

Cum s-a petrecut trecerea de la food blogger, la acest domeniu mistic al numerologiei și cum a devenit numerolog autorizat? Răspunsul Andrei a curs atât de frumos și de cursiv, încât nu am droit să intervin cu nimic. “Deși din exterior a părut cam brusc, în realitate nu a fost deloc așa. 2020, după cum bine știm cu toții, a debutat cu o pandemie de Covid. Eu eram în anul 8 de pasiune în zona raw food, dusă de la food blogger și trainer vegan, la manager de Bistro vegan și proprietar de food truck – dar, destul de obosită și cam blocată creativ, pentru că muncă fizică din domeniul Horeca mă ajunsese. Așa că undeva, în sufletul meu, apăruse deja gândul că am dat suficient domeniului. Evident că nu aveam curaj să renunț la tot ce construisem cu multă pasiune și dedicare, dar pandemia a lovit din plin Horeca și domeniul artistic-cultural, cel al soțului meu, așa că am fost foarte încolțiți. Nu aș putea spune cum am știut că nu este ceva ce se va încheia rapid și am decis să vând food truck-ul. Bistroul vegan, unde eram manager, se închisese cu puțin înainte de pandemie exact din motivul muncă foarte multă, multă investiție și încasări la limita supraviețuirii. Așa că 2020 a fost o șansă la reinventare, pentru mine. Fiind în domeniul vegan, am avut acces mult la zona de dezvoltare spirituală, terapii alternative, am făcut ateliere de gătit și catering în centre de genul acesta, deci deschiderea mea a existat întotdeauna spre acest domeniu al energiilor abstracte. În plus, sunt născută în zodia scorpion (deci o înclinație nativă spre misticism). La primul eveniment online la care m-am înscris, la debutul pandemiei, un eveniment de feminitate internațional, cred că era cu ocazia unei luni pline, am aflat despre tehnica Soul Plan Reader – o analiză a numelui din certificatul de naștere, tradus în limba ebraică, care îți spune menirea ta, blocajele pe care ai venit să le depășești și talentele de care trebuie să te folosești în eliminarea blocajelor. Beculețul meu s-a aprins imediat și am început să caut online, inițial cu intenția de a apela și eu la o astfel de analiză. Am găsit o singură persoană care face această analiză în România, împachetată într-un program de coaching nu foarte accesibil financiar, așa că am continuat cercetarea până am descoperit Colegiul Spiritual din Anglia, care preda această tehnică. Nici cursul lor nu era foarte accesibil financiar, în condițiile de criză pandemică și familială, dar am știut că vreau din tot sufletul să învăț și eu și am cerut universului să îmi împlinească dorința, dacă este potrivită mie și evoluției mele. Asta se întâmpla în luna aprilie. În august s-a vândut food-truck-ul, iar în septembrie făceam acest curs, în urma căruia am aflat că, deși am clar abilități manageriale, nu acolo este rostul meu în viață și mai ales nu acolo este sufletul meu liniștit. Diploma de Soul Plan Reader este certificată european la categoria de terapii alternative. Nu am păstrat numele Soul Plan, am tradus-o în ‘Harta Sufletului – analiza cabala’, pentru că numerologia este la granița dintre misticism și metodă practică , iar cabala este misticismul ebraic. Am început să fac aceste analize familiei și fetelor de la yoga. Și uite așa undeva, prin noiembrie, aveam deja listă de programări în avans, reclama mea fiind recomandările fetelor de la yoga către alte prietene. Cu emoții și oarece frică de judecată, am început să postez și pe pagina mea de Facebook și pe blog (acolo mi-am scris povestea), pagină ce încă avea numele Amoraws de la iubirea mea pentru mâncarea raw vegană. Spre surprinderea dar și bucuria mea, au început să apară clienți și din social media, femei care mă urmăreau pentru rețete de ani de zile, care nu veniseră la nici un curs de gătit, nu dăduseră nici un comentariu la o rețetă. În 2021 am simțit nevoia să aprofundez și numerologia clasică a datei de naștere, cu care mă jucasem încă din liceu, dar doar la nivel de informații de pe net. Și aici mi-am setat intenția să găsesc trainerul potrivit care să predea subtilități pe gustul meu. Astfel că în primăvara lui 2021 am devenit și numerolog acreditat în România”.

NUMEROLOGIA – instrument de autocunoaștere și descoperire rapidă a zonelor în care ai de lucru cu tine, precum și a soluțiilor foarte simple pe care le aduce.

Dacă acum vă întrebați ce este, mai exact numerologia și la ce folosește, care este beneficiul unic adus vieții noastre, am venit cu răspunsul. Pentru el este nevoie să lăsați de-o parte, orice preconcepție asupra acestui termen și să vă deschideți sufletul. Înțelegerea este forte simplă, pentru că eu cred că avem în noi, deja, toate aceste informații. Este doar nevoie să le lăsăm să se trezească. “Sincer, să știi că eu simt că nu mai există atât de mulți oameni sceptici, mai ales că am onoarea de a avea clienți bărbați foarte mentaliști, foarte practici, care sunt extrem de încântați de acest instrument de autocunoaștere și descoperire rapidă a zonelor în care ai de lucru cu tine, precum și a soluțiilor foarte simple pe care le aduce. De Pitagora a auzit toată lumea, nu?!? Ei bine, legile de bază și definiția numerologiei occidentale au fost dezvoltate de Pitagora, filozoful grec, matematician, în jurul sec. al VI – lea î. H. El a combinat sistemele matematice ale diferitelor popoare antice cu științele naturii și analiza caracterului omului, rezultând numerologia. Când omul se naște, el vine în această lume într-o zi ce are anumite calități: temperatură, umiditate, lungime de undă, radiații solare, presiune atmosferică. Toate aceste calități își pun amprenta lor asupra manifestării omului, asupra lumii lui interioare. Aceasta este Matematica Universului – Numerologia – instrument de autocunoaștere personală și împuternicire, de claritate. Numerologia ebraică, Cabala este mai puțin riguroasă și pornește de la principiul comun sanskritei, conform căruia atomii creației sunt reprezentați de sunete/litere. Alfabetul ebraic are 22 litere. O ființă umană este un microcosmos al creației și deci va avea energiile/experiențe ale celor 22 de litere/energii. Fiecare literă ebraică corespunde unei vibrații/sunet, astfel că fiecare cuvânt și nume are o semnificație aparte, mult peste pronunția literelor. De ce se axează pe numele din certificatul de naștere? Pentru că a fost intenția ta primară a apariției în această lume, ca identitate separată, ca individ unic. În povestea care se scrie din această matematică aflăm care ne sunt calitățile de care trebuie să ne folosim în viața socială, care sunt direcțiile pe care trebuie să le urmăm profesional, dar și care ne sunt blocajele sau lecțiile pe care le avem de depășit. Odată depășite aceste blocaje, iar lecții învățate – lucrurile se așează frumos în viața fiecăruia. Cum depășești blocajele? Folosindu-te de anumite talente, daruri cu care ai venit înzestrat, dar pe care, de multe ori, nu le conștientizezi, le ții ascunse, nu ți se par importante Mai depășești blocajele tinând cont și de timpul potrivit, de perioadele optime, de ciclurile de 9 sau 7 ani în corelație cu vibrația anului în curs și a ta, personală. Depășești blocaje găsind tiparele de comportament din familia ta, care au ca și cauză exact neînvățarea lecțiilor pentru că… viața ne dă aceeași lecție până nu mai suntem corijenți. Și, din păcate, lecția se transmite și din generație în generație, iar din analiza datelor părinților vedem ce lecții nu și-au făcut ei și tu le repeți. Răspunsurile pe care le obții din numerologie sunt de multe ori mult mai simple decât te așteptai și, mai ales, mult mai rapide decât atunci când mergi la sesiuni de psihoterapie, unde se sapă treptat-treptat pe subconștient. De altfel, din ce în ce mai mulți psihologi, terapeuți, sunt cunoscători de astrologie și numerologie. Și eu, în martie 2022, am devenit și terapeut Theta Healling, pentru a putea lucra și mai în detaliu pe blocajele care nu se dizolvă prin acțiuni practice și au cauze mult mai adânci. Și continui să mă formez și în Terapia Primei Cauze – Regresiile, pentru că în lucrul față în față cu oamenii am descoperit că blocajele, traumele cele mai greu de rezolvat, provin din viața intrauterină sau chiar din alte vieți. Ce mi-a dat curaj și pasiune să urmez, la 39 ani, o cale nouă, total nevisată, negândită, neplanificată? Numerologia!

Vă mărturisesc că mi-a fost destul de greu să mențin direcția înspre concret în acest articol, și să încerc să analizez, împreună cu Andra, pasiunea ei prin prisma principiilor clasice de business. Pentru prima dată de când scriu episoadele AntrepreMAME, am simțit că termenii de “business”, “afacere”, “obiective măsurabile” nu își au locul. Terapiile alternative nu sunt echivalentul unui shopping alternativ. Când optezi pentru o astfel de terapie, nu primești nimic concret, palpabil, dar eu consider că în urma unei terapii, primești mult mai mult de atât: primești acea stare de bine care, de fapt, este mesajul ființei tale că a primit ce avea nevoie. Alteori primești un disconfort constructiv, care îți spune că lucrurile s-au mișcat și încep să se decimenteze. Ideea care îmi vine acum în minte este că atunci când optezi pentru o terapie alternativă, optezi pentru un mediator, care înlesnește comunicarea din interiorul propriei tele ființe, comunicare ce s-a rupt pe parcursul timpului, în goana noastră după concret. “Dacă prima mea pasiune, bucătăria raw vegană a dus la un business, acum nu mai vorbesc despre o afacere, ci despre chemarea, menirea sufletului meu, despre contribuția pe care o aduc în această lume ce mă hrănește pe toate planurile așa cum nu am crezut că se poate. În afară de sedinte și analize, am început să predau numerologie, atât cea clasică pe data nașterii cât și pe cea cabala. Sunt convinsă că atunci când îți descoperi singur toate detaliile bune și complicate ale vieții tale, ale părinților tăi asta e adevărata împuternicire și claritate. Întotdeauna ce îți spune altcineva va fi sub întrebarea “dar e chiar așa, dacă se înșală?”… Dar când îți faci tu corelațiile, legăturile, cu mintea și sufletul în coerență… atunci devii stăpânul destinului tău, cu adevărat. Iar ca părinte, să poți să știi potențialul copilului și lecțiile pe care le are de învățat, ce a preluat de la tine, de la tată, bunici este …neprețuit din punctul meu de vedere. Este coaching numerologic, termen pe care nu l-am inventat eu, chiar l-am descoperit la hashtag-urii pe Instagram. Să îmi aduc contribuția la formarea de adulți asumați și conștienți de potențialul lor, de destinul, de rolul lor în lume e o binecuvântare pentru mine. De altfel cursurile de numerologie clasică se fac pe bază de donație, iar analizele de numerologie pentru copii au preț redus. Doar cursul de numerologie cabala are un preț mai consistent, pentru că nu am voie să predau altfel, dar este mult sub prețul lui din Anglia.

Am întrebat-o pe Andra cum se desfășoară exact o sesiune de numerologie, pentru că sunt convinsă că aveți această curiozitate. “Oamenii mă contactează pe social media, mail sau direct pe what’s app. Sunt interesați, în principiu, de una dintre analize la modul general, de descoperire a menirii. Cum există în permanență o listă de programări, sunt informați că probabil peste 10 zile – 2 săptămâni, va avea loc întâlnirea noastră online, pe zoom, google meet sau pe whats app, cu camera. Dacă sunt de acord cu timpul de așteptare, plătesc un avans de 30% din prețul serviciului ales, îmi lasă datele de naștere, din certificate, și urmează să fie contactați când analiza va fi gata. Ne vedem pentru aproximativ 1 oră, online, discutăm și se primește și analiza în format PDF. Nu există momentan un pachet de servicii, nu am simțit nevoia să creez așa ceva încă, dar toți clienții revin – fie la cursuri, fie la ședințe pe compatibilitate, analiza părinților pentru înțelegerea tiparelor ce se repetă în familie, ba chiar și pe cauza unei relații toxice. Având în vedere că tocmai am devenit și terapeut, cu siguranță va apărea și un pachet analiză + ședințe de lucru pe blocaje, cât de curând. Din fericire, oamenii care descoperă acest instrument și mai ales pe cel de Kabala, revin constant la materialul pe care îl pun la dispoziția lui (analiza numerologică a propriului nume) și îl citesc ori de câte ori au de luat o decizie sau sunt mai dărâmați, și își găsesc ajutor mereu acolo, astfel că am primit feedback și după un an de zile despre ce schimbări mari au reușit să facă în viață. Ca în orice terapie-instrument, depinde de tine ce faci cu ce ai primit, cum păstrezi împuternicirea și claritatea. Pastile magice nu oferă nimeni, nici eu, dar îți apăs niște butoane, sunt impulsul care te poate ajuta să îți schimbi viața. Și te pot menține conectat cu drumul tău chiar și prin postările din social media și participările la cursurile de numerologie pe whatsapp, webinariile pe care le organizez constant, revenirea la o analiză pe o situație exactă în raport cu ciclul numerologic.

Am întrebat-o pe Andra care sunt, în general, așteptările celor care vin către ea. Cumva, bănuiam că, asemenea mie, cei care optează pentru astfel de servicii nu fac parte din categoria scepticilor ci, mai degrabă, din categoria celor care știu că sunt mai mult decât un trup, care caută răspunsuri dincolo de televizor, care înțeleg că suntem interconectați nu doar între noi, ci și cu natura și, mai ales, care știu că purtăm pe umerii celulelor noastre toate traumele și neîmplinirile strămoșilor noștri.  “Așteptările oamenilor sunt în zona de menire, dar și din pură curiozitate, de cele mai multe ori. Sunt uimiți de ceea ce descoperă mereu, chiar impresionați, de parcă nu le vine să creadă că asta trebuie să facă, deși undeva în suflet simțeau (mai ales femeile), dar nu exprimaseră niciodată, pentru că părea inimaginabil. Feed-back-ul nu vine imediat, este clar că e nevoie de câteva zile de integrare, asimilare, recitit informația. Dar și când se așează și vin, feed-back-urile fac să curgă lacrimi de emoție și fericire, de recunoștiință pentru liniște sufletească, claritate și împuternicire”.

Și pentru că, aproape de fiecare dată, adresez și o întrebare incomodă (vă spun sincer, nu din curiozitate, ci ca exercițiu personal de a-mi depăși barierele și de a sparge acea timiditate cu care am trăit toată viață, vis-a-vis de lucrurile care nu se spun și care nu se întreabă – am deschis și subiectul preudo-terapeuților. Pentru că, da…din păcate, terapia alternativă a devenit o nișă de business și sunt mulți falși terapeuți, așa cum în vechime erau falși profeți, care speculează nevoile omului simplu și îl atrag în terapii dezamăgitoare.

“Cred că există și oameni care nu au o diplomă acreditată în anumite terapii, dar dacă au ajuns la cunoaștere și ajută cu informația lor, acest lucru este tot ceea ce contează. Cred că trăim vremuri în care lucrurile se schimbă și oamenii vin la oameni, recomandați de oameni, în ciuda strategiilor de marketing și publicității pe social media. Eu văd că lucrurile revin la networkingul uman, de suflet. Așa că, dacă există numerologi fără diploma, dar cu dorință de a ajuta oamenii, e loc pentru oricine. La polul opus, sunt și terapeuți cu diploma, dar nu foarte bine intenționați sau, și mai grav, lipsiți de empatie. Personal, mi-au venit oameni la consultații care au fost la unii dintre cei mai vechi și consacrati numerologi, bărbați, care le-au spus niște lucruri așa intense că și-au părăsit partenerii de viață, au făcut niște schimbări în plan sentimental, care nu le-au adus deloc fericire… Eu am rămas siderată. Nu este deloc etic să faci așa ceva, din punctul meu de vedere, dar ei rămân cei mai titrați din piață, așa că simțul etic, omenia, bunul simț, compasiunea, empatia sunt mai presus de profesionalism și recunoaștere, pentru mine”.

Cred că este cel mai lung și mai consistent articol din AntrepreMame, de până acum, dar a-l scrie, pentru mine, a fost o experiență în sine. O barieră depășită – aceea de a vorbi despre blocajele mele – confirmate, iată, de o analiză numerologică a numelui, realizată de un om care nu putea citi atât de adânc, în mine.

Vă recomand să o contactați pe Andra. Analiza numerologică a numelui se face pe bază de programare, iar cursurile ei se fac pe bază de donație. Solicitați o întrevedere cu ea, căci… nu se știe…poate veți afla care vă e menirea în această viață. Ce binecuvântare!

Pe Andra o puteți găși aici:

Facebook: https://www.facebook.com/andra.dudea

Instagram: https://www.instagram.com/amoraws/

Site: https://amoraws.ro/

Telefon what’s up: 0724529627

Leave a Reply

Your email address will not be published.