CÂND GĂTESC...

Cea mai bună cafea pe care am mâncat-o! Coffe-lava-cake

Că îmi place cafeaua, nu e un secret. Că ador prăjiturile – pfff, nu pot ascunde. Că am unit cafeaua cu prăjitura într-o singură morning-pleasure…iată, e un fapt!

Așa că, tanaaa – Bună dimineața!

Vă ofer cea mai bună cafea pe care am mâncat-o vreodată!

 

Ingrediente (pentru două cești)

80 gr bănuți de ciocolată cu Green Sugar (fără zahăr!)

30 gr smântână pentru gătit

50 gr unt gras

1 ou

30 gr făină

2 lingurițe de cafea

un vârf de cuțit de sare

1 vîrf de linguriță bicarbonat de sodiu

15-20 gr Green Sugar Premium 1:2 (sau 30-40 gr Green Sugar normal)

Green Sugar Pudră pentru ornat.

 

Pași simpli, somnoroși, de dimineață, ne spălăm pe mâini, pe față, apoi…

  • căscăm și ne întindem, după care amestecăm într-un bol Green Sugar, faina, sarea și bicarbonatul cu oul trezit din somn, până la omogenizare.
  • separat, pe foc mic, topim bănuții de ciocolată, untul și smântâna, până obținem o cremă yummy. Pe care nu o mâncăm așa!

  • Pasul următor….adăugăm cele două lingurițe de cafea în crema de ou și făină
  • apoi amestecăm cele două creme pe care le avem (nu aveți cum să greșiți, chiar dacă e dimineață).
  • compoziția absolut cremoasă și onctuoasă și delicioasă se trimite în cuptor, la 180 grade, pentru 15 minute.

  • Puteți lăsa coffee-cake-ul și mai mult în cuptor, însă în acest caz, centrul ei nu va rămâne cremos, ci se va coace, devenind pufos. E bun si așa! Am încercat :).

Să aveți o zi bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *