Cum am ucis pofta de dulce!

Cum am ucis pofta de dulce!

Sunt o pofticioasă. Recunosc!

Dulce, sărat, amărui, acrișor….aș mânca orice. Sunt deschisă la încercări de tot felul. Mă rog, nu chiar la orice, căci delicatesele asiatice din gândaci încă nu îmi fac cu ochiul.

Prăjituri cu cremă, fără cremă, cu blat, fără blat, tocănițe cu sos alb, roșu, albastru sau curcubeu, alune sărate, nesăprate, prăjite, crude, fructe uscate, proaspete, verzi, crude, ciocolată cu lapte, amăruie, cu cremă, fără cremă, cu zahăr, fără zahăr, plăcinte cu mere, pere, brânză, smântână, castraveți murați în oțet, în saramură, caramele mai moi sau mai tari, înghețată…chiar și mai dezghețată, dulceaţă de casă, de supermarket, carne roșie, albă, sălbatică, domestică…dacă e bine gătită, trece testul! Patiserii cu blat foetaj sau pufos, cu vanilie, cacao sau ambele, nuga, marțipan, biscuiți, halva…..mă înprietenesc repede cu orice. Sunt foarte pofticioso-sociabilă, prin urmare…friends call me Yoyo. Păi…mă îngraș și slăbesc într-una.

Sunt perioade în care mă expandez ca un crevete aruncat în ulei încins și perioade în care, după ce-mi ies ochii din cap și mătur cu limba banda de alergat….ajung să arăt impecabil astfel încât mă holbez de drag în orice geam și vitrină pe lângă care trec.

Cum? Și tu la fel?

Buuun! Mă simt mai bine acum. Am fi putut chiar să punem pe picioare clubul pofticioaselor (adică, ce? Suntem o categorie socială chiar numerică…și voturile noastre nu ar fi deloc de neglijat!)…dacă nu aș fi găsit soluția prin care am ucis, cu apă rece, POFTA!

Simplu! Tinctura de anghinare de la Dacia Plant și Anghinare Forte 500 mg, de la Laboratoarele Remedia (2 blistere x 10 comprimate). Dacă la început am fost sceptică, după două săptămâni de administrare am observat cum treceam foarte importantă și total dezinteresată pe lângă orice cofetărie. Şi shaormerie. Şi covrigărie. Şi gelaterie. Şi…

….şi, de atunci, să știți că Aleea Fericirii din orice supermarket (cum, care Aleea Fericirii? Zona aceea mirifică, plină de ciocolată, jeleuri, bomboane, biscuiți, dulcețuri etc.) nu a mai fost destinația numărul 1 pentru mine. Nici măcar nu am mai simțin nevoia vreunei promenade pe acolo.

Atenție, pe prospectul tincturii de anghinare (una dintre variante) veți găsi scris că „ajută la creșterea poftei de mâncare”. Este o greșeală a lor, pentru care chiar am să-i contactez, având în vedere că am testat produsul timp de 3 luni și…nici urmă de poftă de mâncare!

Asigur că Anghinare Forte 500 mg, de la Laboratoarele Remedia își face treaba! Pune motoraș sistemului digestiv și hepatic, ajută la eliminarea gazelor intestinale, arde lipidele și elimină deșeurile metabolice. Costă doar 9 lei. Aveți mai multe detalii aici http://www.laboratoareleremedia.ro/project/anghinare-forte-500-mg-2-blistere-x-10-comprimate/ și îl puteți încerca cu cea mai mare încredere!

In 3 luni, sportul la sală și Anghinare Forte de la Laboratoarele Remedia m-au ajutat să scap de 9 kg! Parol! Partea cu dieta a venit de la sine pentru că, în lipsa poftei de mâncare, am putut controla ce și cât mâncam zilnic!

Incearcă și zi-mi ce rezultate ai avut!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.