Probleme de gravitație

Probleme de gravitație

Cu doi copii alăptați (primul până la un an și nouă luni, al doilea – în curs de) gravitația nu mai e prietena ta. Gata, s-a terminat. Nu te mai sună, nu te mai scoate la plimbare doar cu un tricou tras în grabă, pe tine…

Așa că ieri, în timp ce căutam pe net prințese pentru completarea colecției Disney Shimmer Fashion (apropo, cine mai face colecția asta, că nu le găsesc pe Merida și Moana pe nicăieri) – ohhh, ce-mi văd ochii? Plasturi invizibili pentru ridicarea sânilor. Douăzeci și ceva de bucăți în set, totul redus, super-ofertă… știți voi cum se simte omul, de parcă i-a pus Dumnezeu mâna în cap, când vede un preț tăiat.

Gata – adaugă în coș – jubilam de bucurie să încerc. Nu știu cum se folosesc, n-am văzut în viața mea, dar sunau așa ca tehologia aia cu “epilare fără durere” sau ceva de genul. Poza de prezentare era cu o domnișoară cu sânii până la gât, de parcă se alăpta singură… Ce să mai? Sunau ca și cum TREBUIE să-mi iau.

Mă întorc la căutat prințesele cu pricina, mă gândesc la plasturi, la vară, la mare, la soare, mă reîntorc la coșul de cumpărături și mai apăs de două ori pe cantitate. Să fie trei seturi, să ajungă, să nu afle și alții, să nu se epuizeze stocul, să fie “a meu, a meu, a meu”.

Las prințesele pentru următoarea indemnizație, că acum, nah, am făcut shopping serios și investiție pentru toată vara, dau click, cumpăr să vină curier rapid, ahhhh, ce mișto! Parcă descoperisem Indiile. Mai caut pe google prințesele alea (când îmi pun ceva în minte…), se trezește bebe, care cere porția de lapte (“Hehe, trage, mami, trage. că nu mai e problemă de acum. Le lipesc eu la loc, să nu se vadă!”.

Una peste alta, n-o mai lungesc mult. A doua zi am primit plasturii. Zic să încerc, să nu încerc… (“Totuși, ce rost are să stric o pereche, dacă tot stau în casă de parcă, pentru mine, nu s-a terminat lock-down-ul?“). Până la urmă, hai, mă, să încerc!

Nțțțțțțțț! Nimic. Nu stau lipiți nici dacă le pui super-glue. Poate doar bătuți în cuie. La propriu… Băi, nici scamele de pe haine nu se lipesc de ei. Iar strigă bebe, iar papa, iar “trage, mami, trage, că vedem noi cum le rulăm, peste doi ani“.

Ne întoarcem de unde am plecat. Deci? Știe cineva unde găsesc prințesele alea?

Leave a Reply

Your email address will not be published.