Voi fi un copil reușit, cu timpul…

Voi fi un copil reușit, cu timpul…

Să-mi creșteți, voi doi – cei ai mei, cei mai cei, cei mai iubiți…


Să-mi creșteți încercând. Oricât de nebuni vă vor considera ceilalți, oricâte critici veți întâmpina, voi – încercați. Până vă iese! Sau până când veți șimți că e timpul să renunțați. Strigați “Mama!” și o să fiu acolo, să vă încurajez în încercarea voastră, chiar dacă nu voi fi convinsă că e cea mai fertilă în izbânde. Doar strigați!


Să-mi creșteți iubind. Iubiți cu toată forța – chiar dacă vor fi oameni care vă vor împinge în prăpastia dezamăgirii. Strigați “Mama!” și o să fiu acolo, să fac funie din suflet și să vă trag afară. Doar strigați!


Să-mi creșteți sprijinindu-vă unul pe altul, chiar și de la capetele opuse ale lumii. Întindeți brațele să vă îmbrățișați, iar de veți vrea, prindeți-mă la mijloc. Șoptiți “Mama…” și o să știu că vă e dor. Promit să mă împart mereu, în două părți egale, pentru voi.


Să-mi creșteți construind. Construiți orice vă pune în suflet bucurie. Scoateți din voi cărămizi trainice pentru planurile voastre, pentru că sunt acolo! Aveți daltă pentru orice vis!


LA MULȚI ANI, ÎNVĂȚĂTORII MEI! Sunteți mai presus de mine și vă mulțumesc că mă modelați frumos! Voi fi un copil reușit, cu timpul!

Leave a Reply

Your email address will not be published.